Zbogom (do jeseni) in hvala za vse vino!

Tako se je napletlo, da sem marca nevede vodil zadnjo Hudo pokušnjo! v tej sezoni, tako da bomo morali tole opraviti kar virtualno. Hvala, draga publika, za zvestobo, upam, da ste uživali vsaj pol toliko kot jaz. Letos smo postavili nov rekord po obisku in mislim, da smo uspeli ravno z vašo pomočjo utrditi znamko Hude pokušnje!, pritegniti nove obiskovalce in razširiti dober glas o tem dogodku, o dobrih knjigah in dobrem vinu. Hvala tudi vam, dragi sodelavci, organizatorji, brez vas ne bi imel ne česa ne kje voditi, pa tudi zadnje srede v mesecu bi minile povsem neopazno.

Obvestilo 1: Aprilska Huda pokušnja! zaradi bližine praznikov in drugih obveznosti žal odpade. Zadnja tosezonska Huda pokušnja! pa bo 27. maja, nadomestni voditelj književne polovice še ni znan.

Obvestilo 2: Ne pozabite: Tri Hude pokušnje! z Jožetom se zgodijo med festivalom Dnevi poezije in vina, tam se srečamo med publiko.

Na odru pa vas preko kozarca in s knjigo v rokah vidim spet jeseni.

Posebno vse tiste, ki nas še niste prišli pogledat, pa vabim, da si pogledate prispevek PeTv o naši zadnji Hudi pokušnji!:

Imaš mnenje?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s