Jutri na AirBeletrini: Kolumna o ljubezni med bralci + nagradna igra

Jutri bo direktno v medmrežje lansirana moja nova kolumna o knjigah, branju in bralcih.

Tokrat o tem, kako romantična, če sploh, je literatura in kako se zaljubljajo knjižni molji. Ali nekaj takega. Naslov primera: Kako iz-brati pravega/pravo?: Punce iz knjižnice in druge romantične zmote. Kraj zločina: AirBeletrina, vaš najljubši literarni medij.

Bonus: Kolumna vsebuje tudi nagradno vprašanje za vse knjigožere in knjigožrece: Od kod je neoznačeni citat?. Kdor bo znal nanj prvi pravilno odgovoriti, prejme knjižno nagrado! Odgovor lahko pustite na AirBeletrini, na Facebook strani AirBeletrine, tukaj na blogu ali na moji Facebook strani (Če ste moj prjatu.).

In seveda še ekskluzivna drobtinica:

Obstajajo pa tudi taki, ki znajo knjigo uporabljati kot pussy magnet omejenega obsega, pa bi lahko pisali priročnike samskim in osamljenim. Študentje tretjega letnika primerjalne književnosti in filozofije, ki se oblečejo v črne hlače in sive pulije z želvjim ovratnikom, tudi v oblačnih dnevih nosijo sončna očala in vedno dva dni staro bradico ter hodijo brat Camusa v bližino umetniških gimnazij. (A ni to odličen opis vašega prvega fanta?)

Imaš mnenje?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s